Συμπληρώστε κατωτέρω τα στοιχεία σας για να γίνεται μέλος στο ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ FAN CLUB και θα αποκτήσετε την Συλλεκτική Κάρτα Μέλους, Δωρεάν με την οποία θα απολαμβάνετε αποκλειστικά προνόμια.

Η Συλλεκτική Κάρτα Μέλους σας δίνει τη δυνατότητα,

  • να κερδίζετε Μεγάλες Εκπτώσεις στις Θεατρικές Παραστάσεις του Μάρκου
  • να συμμετέχετε σε Διαγωνισμούς με Πλούσια Δώρα
  • να ενημερώνεστε πρώτοι για τα Νέα του Μάρκου με sms-newsletter
  • να απολαμβάνετε Σημαντικές Εκπτώσεις σε πολλές επιχειρήσεις
  • και πολλά άλλα Μοναδικά & Αποκλειστικά Προνόμια.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τα ειδικά προνόμια που απολαμβάνετε αποκλειστικά ως μέλη του ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ FAN CLUB θα ορίζονται κατά καιρούς από τον Διοργανωτή – THE ART OF COMEDY Α.Ε. και θα σας γνωστοποιούνται με κάθε πρόσφορο μέσο (όπως ενδεικτικά αναφερομένων, μέσω ταχυδρομείου, SMS, e-mail κ.τ.λ.) στα στοιχεία που έχετε δηλώσει.

Με τη συμμετοχή σας στο Fan Club συναινείτε, ότι τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν από τον Διοργανωτή ως υπεύθυνου για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από το ίδιο, είτε μέσω οποιουδήποτε αλλού φυσικού ή νομικού προσώπου αυτός διορίσει για τη διενέργεια τής ως άνω επεξεργασίας κατ” εντολή και για λογαριασμό του, για το σκοπό για τον οποίο συλλέγονται, ήτοι την συμμετοχή στο member club και την προώθηση/προβολή του member club με κάθε πρόσφορο μέσο.

Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά σας στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν. 2472/1997 και ως συμμετέχων έχετε δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν και τα οποία αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από τον Διοργανωτή ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο κατά τα ανωτέρω.

Ως μέλος επίσης ρητά συμφωνείτε με την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή/και μηνύματος στο τηλέφωνό σας με πληροφορίες σε σχέση με ειδικά προνόμια, θέματα, υπηρεσίες και ειδήσεις που αφορούν το member club στην διεύθυνση e-mail ή/και στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.